|| 10 غذا و خوراکی محبوب چین
Sweet and Sour Pork
فرقی نمی کند در کدام رستوران چین هستید ، یک بشقاب Sweet and Sour Pork بهترین استارتر برای شروع چشیدن طعم غذاهای چینی است.این غذای معروف از گوشت خوک تهیه می شود که برای تهیه آن، گوشت را به آرامی و با حرارت بالا سرخ می کنند و روی آن را با یک نوع سس مخصوص شور و شیرین طعم دار می کنند و می پوشانند.
Ma Po Tofu
قدمت این غذا بیش از 100 سال می باشد. توفو خوراک لذیذیست که از توفوی سرخ شده و گوشت گاو به همراه پیازچه تهیه می شود و معمولا همراه برنج سرو می شود.
در منوی اکثر رستوران های چینی شما Ma Po Tofu می بینید ولی اکثر گردشگران آن را نادیده می گیرند، اما بدون شک یکی از بهترین غذاهای چینی همین ماپوتوفو می باشد.
Wonton Soup
سوپ وانتون که محبوب همه ی چینی هاست از دامپلینگ خمیری تهیه می شود، برای درست کردن یک کاسه سوپ وانتون این خمیرها را در آب سبزیجات یا گوشت به همراه ادویه می پزند و بعد برای طعم دار کردن آن از سویا سس استفاده می کنند. برای مزه دار شدن سوپ وانتون گاهی به آن سس سویا هم اضافه می کنند و به صورت داغ سرو می کنند.
Roasted duck
اردک چینی خوراکیست که حتما باید امتحان شود چرا که شهرت آن جهانیست. برای تهیه این غذا اردک را بصورت کامل بدون آنکه تکه تکه کنند در فر قرار می دهند و با سسی شیرین از لوبیا و سیر آن را میل می کنند.
Sichuan Shredded Chicken
این خوراک که بیشتر به نام xiang rou si" شناخته می شود ، یک مرغ سرخ شده ی بسیار تند و لذیذ است که با حرارت بسیار بالا همراه با هویج، شاخه های بامبو و فلفل سبز پخته می شود و با سسی که کمی شیرین است و کمی سس مایونز سرو می شود.
Whole steamed fish
ماهی بخار پز یک شام بسیار کامل و لذیذ و یکی از محبوب ترین غذاهای چینی می باشد.برای تهیه این غذا یک ماهی کامل را خوب تمیز می کنند و بدون آنکه آنرا تکه تکه کنند ، با ادویه جات مثل زنجبیل طعم دار کرده و بخار پز می کنند.
Shredded chicken with mung bean sheets
این خوراک بی نظیر ، که اغلب آنرا la pi می نامند، یک ظرف جالب و عجیب و غریب است . در تهیه ی la pi مرغ را می پزند و تکه تکه می کنند و به همراه نوعی نودل لوبیا ورقه ای و خیار و سسی از سیر و سرکه میل می کنند.
Sweet and sour eggplant
اگر اهل بادمجان هستید، چین بهترین جایی است که می توانید در آن بهترین خوراک های بادمجان را پیدا کنید .یکی از محبوب ترین آنها Sweet and sour eggplant می باشد که در تهیه آنبادمجان را به صورت مکعبی خرد می کنند ، روی آن نمک می پاشند و آن را 30 دقیقه در آب خیس می کنند سپس آن ها را آب بیرون آورده ، با دستمال خشک می کنند و در حرارت بالا سرخ می کنند ، سپس بادمجان های سرخ شده را در داخل سسی از سویا سس ، فلفل ، ذرت و روغن زیتون می پزند و نوش جان می کنند.
Hot and sour glass noodles
نودل ترش و داغ میان وعده ی محبوب چینی هاست که در همه جای چین پیدا می شود.این عصرانه ی خوشمزه از نودل سیب زمینی شیرین، سویا، روغن چیلی و مقدار زیادی سرکه تهیه می شود .
Youtiao
این خوراکی خوشمزه ی پیراشکی مانند در واقع یک نوع خمیر از آرد و تخم مرغ و شیر تهیه می شود. این خمیر را به صورت تکه های کوچک شکل می دهند و در حرارت بالا سرخ می کنند تا حسابی برشته و طلایی شود و روی آن را با شکر و دارچین می پوشانند.چینی ها معمولا Youtiao را به عنوان صبحانه میل می کنند .
متن دیدگاه
نظرات