غذا در برزیل

10 ماه پیش 0 دیدگاه

|| 14 غذا و خوراکی محبوب برزیل

 

 برزیل کشوری بزرگ با گویش ها، چشم اندازها، موسیقی و البته غذاهای متنوع می­ باشد که همگی منعکس کننده تاریخ این کشور هستند. در برزیل شما می توانید خوراک های رنگارنگ و متفاوتی بیابید که از لحاظ طعم و مزه در نوع خود بی نظیر می­ باشند که البته بر گرفته از فرهنگ و گذشته این سرزمین است. فرهنگ غذایی برزیل متاثر از آشپزی بومی، اروپایی، خاورمیانه، آسیا و آفریقاست که با یکدیگر ترکیب شده و یک فرهنگ غذایی جدید و مدرن را در برزیل ایجاد کرده است.

البته در هر منطقه خوراک های خاصی وجود دارد که واقعا ارزش چشیده شدن دارند. به طور نمونه در نواحی جنوبی که در پرورش دام شهرت دارند گوشت قرمز پایه و اساس آشپزی محلی است و یکی از خوراک های محبوب این ناحیه گوشت گریل شده است که در رستوران هایی معروف به شوراسکاریا (churrascaria) سرو می­ شود یا در نواحی ساحلی، خوراک های دریایی طرفداران زیادی دارد. در مجموع خوراک های برزیل به حدی دلچسب و هوس انگیز هستند که حتی مشکل پسندان نیز آن ها را دوست دارند و لذت می­ برند. البته پیشنهاد می کنیم در سفر به برزیل خوراک های خیابانی آن را هم امتحان کنید!

Caldinho de Deijão

سوپی بسیار ساده است که در سرمای زمستان بسیار می چسبد. این سوپ به عنوان یکی از خوراک های ملی برزیل شناخته می­ شود و بسیار به feijoada شباهت دارد ولی طبخ آن آسانتر است و معمولا در ماگ سرو می شود.این سوپ که از خوراک های خیابانی برزیل است در تهیه آن از لوبیا به همراه فلفل چیلی استفاده می شود و محبوب عاشقان غذاهای تند و اسپایسی می باشد.البته در تهیه این سوپ هر منطقه از لوبیای خاصی استفاده می ­کنند مثلا در ریو لوبیای سیاه در طبخ این سوپ به کار می­ رود.

Caldinho de Deijão

Brazilian Feijoada

یکی از غذاهای مردم برزیل که می ­توانید در گوشه و کنار این کشور نوش جان کنید برزیلین فیجوادا می باشد و در سفر به برزیل این شانس را خواهید داشت که مدل های مختلف این خوراک را تست کنید. این خوراک لذیذ از لوبیای سیاه و تکه های گوشت تهیه می ­شود که البته در طبخ سنتی آن از خوک استفاده می ­کنند. این غذا را با کلم پیچ سرخ شده، برنج، فاروفا و یک برش پرتقال جهت طعم دهی همراهی می ­کنند.

Brazilian Feijoada

Pastel

پاستل خوراکیست بسیار خوشمزه اما ناسالم که باید در روغن فراوان سرخ شود. در روزهای یکشنیه مرسوم است که صبح ها مردم به تره بار می ­روند و به عنوان صبحانه پاستِل میل می­ کنند. داخل پاستِل ها را با مواد متفاوتی مانند پنیر، گوشت، مواد پیتزا (پنیر، ژامبون، گوجه فرنگی) می توان پر کرد. سپس در داخل روغن داغ و فراوان سرخ می­ شود. معمولا پاستِل را به همراه آب نیشکر سرد نوش جان می­ کنند.

Pastel

Coxinha

یکی از خوراک های کلاسیک سائو پائلو Coxinha می باشد که کروکت های تردی هستند و غالبا به شکل اشک درست می ­شوند. برای تهیه این خوراک مرغ را بصورت ریز خرد می­ کنند و با پنیر خامه ای ترکیب می ­نمایند. سپس دور مواد با خمیری از آرد و سیب زمینی پخته می­ پوشانند و به آرد سوخاری آغشته می ­کنند تا تردتر شود و سپس آن را سرخ می­ کنند. این کروکت های وسوسه انگیز باید داغ داغ سرو شوند.

Coxinha

Pão de queijo

نانی است که امروزه در سراسر برزیل پیدا می­ شود و اصالتش به میناس ژرایس بر می­ گردد. این نان پنیری را محلی های این منطقه اصولا از آرد کاساوا و پنیر درست می­ کنند که می تواند اسنک خوبی در طول روز باشد و البته غالبا به عنوان صبحانه میل می ­کنند. در این صورت در تهیه آن از پنیر بیشتری استفاده می­ گردد یا در میان آن تکه های پنیر به کار می ­برند و همراه مربا سرو می­نمایند.

Pão de queijo

Aipim frito

یکی از خوراک های خیابانی معروف برزیل Aipim frito می باشد که از گیاه کاساوا درست می ­گردد. این گیاه در سراسر برزیل پیدا می ­شود و یکی از منابع غذایی ملی برزیلی ها قبل از ورود اروپایی ها به این کشور بوده است. برزیلی ها از این گیاه در غذاهای متفاوت از شرینی جات گرفته تا تهیه نان استفاده می­ کنند. یکی از معروف ترین خوراکی هایی که با این گیاه درست می ­شود چیپس کریسپی است که شباهت زیادی به سیب زمینی سرخ شده دارد.

Aipim frito

فاروفا (Farofa)

فاروفا خوراک بی نظیر برزیلی است که طعم و مزه ای منحصر بفرد دارد. اساسا برای تهیه این غذا آرد تاپیوکا سرخ شده را با تکه های کوچک بیکن سرخ کرده و مخلوط می ­نمایند و در کنار برنج و لوبیا سرو می­ کنند.ترکیب بی مانند طعم این مواد با یکدیگر غذایی خاص و لذیذ ایجاد می ­نماید.

Farofa

Kibe

اسنک های کوچکی هستند که از گوشت تهیه می­ شوند و در حقیقت لبنانی است اما امروزه در برزیل و در کافی شاپ ها و بارها می توان آن را پیدا کرد. کیبه بسیار مورد علاقه برزیلی هاست و معمولا در هنگام مسابقات فوتبال تیم های محلی در کنار نوشیدنی های خاص خورده می­ شود. این اسنک از ترکیب گوشت گوساله یا بره چرخ شده و بلغور گندم درست می­ شود و با سبزیجات محلی و ادویه جات آن را طعم دار می ­کنند. سپس با مقداری سس مایونز، سس کچاپ یا سس تند پیمِنتا سرو می ­نمایند. علاوه بر مکان های فوق، کیبه را می توانید از دست فروشان در خیابان های برزیل نیز تهیه کنید.

Kibe

آکاراژه (Acarajé)

آکاراژه غذای متداولی در ایالت باهیای برزیل و مخصوصا شهر سالوادور است و طعمی بسیار خوبی دارد. این خوراک تا حدودی شبیه فلافل است و از لوبیا چشم بلبلی تهیه می­ شود. برای درست کردن آکاراژه ابتدا لوبیا را خیس می ­کنند، پوست آن را می­ گیرند و به حالت پوره در می­ آورند. سپس لوبیا را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل ترکیب می کنند، بعد مواد را به حالت گرد، شکل می­ دهند و در روغن پالم سرخ می ­کنند تا حدی که بیرون آن حالت کریسپی بگیرد. سپس آن را از وسط برش می ­دهند و با واتاپا (کره بادام زمینی و پودر نارگیل)، سس اسپایسی، سالاد و گاهی با میگو میل می ­کنند.

آکاراژه

ماهی ساردین کبابی با لیمو (Fried sardines with lime)

ماهی ساردین یکی از ماهی های پر طرفدار در ریو دو ژانیرو محسوب می­ شود. این ماهی معمولا بصورت کبابی به همراه نمک و مقداری آب لیمو یا پوست لیمو رنده شده تهیه می ­گردد. بهترین مکان برای خوردن این ماهی در کنار ساحل است که توسط دست­ فروشان آماده و کباب می شود که البته خوردن ماهی در کنار ساحل کمی دشوار است. به همین جهت بسیاری از رستوران ها و بارها در شهر ریو این ماهی را طبخ می­ کنند. این خوراک را به کسانی که به سلامتی خود اهمیت می­ دهند توصیه می­ کنیم.

Fried sardines with lime

Bacalhau bites / Bolinhos de bacalha

اسنک بسیار خوشمزه ای است که به معنای « لقمه های کوچک ماهی کاد » است و یکی از بهترین غذاهای خیابانی برزیل می باشد. این خوراک تا حدی شهرت یافته که به یکی از غذاهای مورد علاقه برزیلی ها تبدیل شده است و به توریست ها توصیه می ­شود که حتما آن را امتحان کنند. در تهیه این اسنک خوشمزه فیله ماهی کاد شور، سیب زمینی، تخم مرغ، گشنیز خرد شده، سس تاباسکو سبز به کار می ­رود. بعد از درست کردن لقمه ها، آن را سرخ می ­کنند تا حدی که بیرونش برشته و سوخاری شود و داخل آن نرم و پفکی باشد. این لقمه های خوشمزه را معمولا به همراه لیمو سرو می ­کنند.

Bolinhos de bacalha

Picanha

اگر به دنبال یک خوراک باربیکیوی گوشتی خوش طعم هستید پیکانها را می ­توانید امتحان کنید. در آشپزی برزیلی پیکانها یک برش گوشت راسته گوساله است که آن را بصورت گریلی یا باربکیویی تهیه می ­کنند. این خوراک لذیذ را می توان در شوراسکاریا یا خانه استیک پیدا کرد. این خوراک بر گرفته از فرهنگ گوچو مناطق جنوبی است که کابویی ها گوشت را بوسیله سیخ های فلزی بر روی زغال کباب می­ کردند و فقط با نمک آن را طعم دار می نمودند. برای درست کردن این استیک به گوشت استیکی، نمک و فلفل سیاه نیاز دارید و البته باید به همراه لایه ای ضخیم از چربی باشد که بعد از گریل شدن آبدار باقی بماند.

Picanha

Açai na Tigela

یکی از خوراکی های خیابانی معروف در شهرهای ساحلی برزیل است که از میوه آسایی بری درست می ­شود. برای تهیه آن آسایی بری را میکس می­ کنند و با یخ و شکر ترکیب می­ نمایند. سپس آن را ساده یا با جو دوسر، عسل، برش های توت فرنگی و موز خرد شده سرو می­ کنند. این خوراکی لذیذ و مقوی جایگزین مناسبی برای اسنک ها می ­باشد و بعد از یک روز فعالیت ورزشی گزینه ای بسیار عالی است.

Açai na Tigela

بریگادیِرو (Brigadeiro)

بریگادیِرو دسری شکلاتی است که بسیار مورد پسند کودکان و افرادی هست که عاشق شیرینی جات می ­باشند. این دسر نام خود را از یک شخصیت سیاسی معروف به نام بریگادیور (سرتیپ) ادوراردو گرفته است. این شکلات در سال های جنگ جهانی دوم شهرت یافت زیرا که به آسانی توسط شیر غلیظ شده و پودر کاکائو قابل تهیه بود و در مهمانی ها، کارنیوال ها و فستیوال ها استفاده می ­شد. امروزه در تهیه این شکلات خوشمزه شیر غلیظ شده، پودر کاکائو، کره و ترافل شکلاتی به کار می­برند و گاهی از یک توت فرنگی کامل در میان آن استفاده می­کنند که واقعا بی نظیر می­ شود.

Brigadeiro

 

 

 

بهترین تورهای اروپایی

تور فرانسه - ایتالیا

تور فرانسه - ایتالیا - اسپانیا

تور فرانسه - بلژیک - هلند - آلمان

تور سوئیس

متن دیدگاه

کاراکتر باقی مانده:

نظرات