غذا در ایتالیا

10 ماه پیش 0 دیدگاه

|| 19 خوراکی برتر ایتالیا

ایتالیا است و غذاهای بی نظیرش! با رایحه ای خاص که کمترکسی می تواند در برابر طعم خوشش مقاومت نماید.ایتالیا است و غذاهای بی نظیرش! با رایحه ای خاص که کمترکسی می تواند در برابر طعم خوشش مقاومت نماید.عطر ریحان تازه و پنیرهای خوشمزه در کنار ترکیبی از رنگ های متنوع که شما را به یاد شاهکارهای بزرگ نقاشی می اندازد. ایتالیا مهد هنر آشپزی است و هر ساله گرشگران زیادی را به قصد چشیدن مزه خوراک های سنتی و جدیدش به سوی خود می کشاند. از یک برش هوس انگیز پیتزا گرفته تا یک بشقاب پاستای گرم که ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد. دنیای آشپزی ایتالیایی بسیار وسیع است به طوری که هر منطقه عادات غذایی، سبک آشپزی و مواد اولیه محلی خاص خود را دارد. مناطق ساحلی به طبخ خوراک های دریایی لذیذ مانند لابستر، ساردین، ماهی کولی و نواحی شمالی از جمله میلان به ریزوتوهای خوشمزه خود معروفند. در نهایت تفاوتی ندارد که مقصد شما کجای ایتالیا باشد زیرا در همه شهرها می توانید استارترها و خوراک های اصلی را به همراه نوشیدنی های خاص و دسرهای بی نظیر ایتالیایی امتحان کنید و  طعم اصیلشان را بچشید.

 سالاد کاپریس با سس پستو  (Caprese Salad with Pesto Sauce)

در گرمای تابستان، هیچ چیز مانند سالاد گوجه فرنگی لذت بخش نیست.  یک پیش غذای اشتها آور! ترکیبی از برش های گوجه فرنگی، پنیر موزرلای ورقه ای و ریحان که با سس پستوی تازه، طعم دار شده است که در عین سادگی می تواند استارتری متفاوت باشد.

کاپاری

سالاد سیب زمینی و هشت پا (Octopus and Potato Salad)

سالادی است که روح شما را تازه می کند. سالاد سیب زمینی و هشت پا از سیب زمینی، پیازچه، کنگر فرنگی، جعفری خرد شده، هشت پای پخته، لیمو ترش تازه، روغن زیتون، نمک و فلفل تهیه می شود. سالاد سیب زمینی و هشت پا تجربه ای متفاوت است از هر سالاد دیگری که تا به حال میل کرده اید.

غذای ایتالیایی

بروسکتا (Bruschetta)

بروستکا پیش غذایی است کلاسیک و البته هیجان انگیز با نان تست محلی گریل شده که متشکل از تاپینگ های متفاوت سبزیجات، گوجه فرنگی و سیر تازه که ترکیب آن با پنیر، طعم فراموش نشدنی را خلق می کند. بروستکا از پیش غذاهای مورد علاقه ایتالیایی هاست.

غذای ایتالیایی

نان فوکاچیا (Focaccia Bread)

فوکاچیا نانی است بسیار خوشمزه که بر روی آن پیاز کاراملی، حلقه های گوجه فرنگی، دانه های زیتون، برگ های ریحان تازه و پنیر پارمسان رنده شده قرار می گیرد. گول سادگی آن را نخورید چون واقعا مزه خوشایندی دارد.

غذای ایتالیایی

پولنتا (Polenta)

پوره ای سبک و بسیار رایج که در کنار غذای اصلی سرو می شود و خاستگاه آن به نواحی شمالی ایتالیا بر می گردد. معمولا روی این پوره را با سس راگو و مقداری پنیر رنده شده و یا با سوسیس، پیاز و فلفل تفت داده شده تزئین می کنند. با این حال، پولنتا می تواند بصورت های دیگر مانند سرخ شده و گریلی تهیه شود

غذای ایتالیایی

پاستا کربنارا (Pasta Carbonara)

این پاستای لذیذ رومی که شهرت خود را از معدنچیان گرفته، از تخم مرغ، پنیر پارمسان یا پنیر پکورینو و بیکن تشکیل شده است. طعم پنیری این خوراک چنان بی نظیر است که فقط باید چشم ها را بست و از میل کردن آن لذت برد.

غذای ایتالیایی

لازانیا (Lasagna)

لازانیا،  بی شک یکی از لذیذترین غذاهایی است که در ایتالیا می توانید نوش جان کنید. این خوراک انواع متفاوتی دارد اما محبوب ترینشان، لازانیا با سس بلونیزه است که از راگو ( سس بلونیزه گرفته شده از گوشت)، سس بشامل و پنیر پارمسان تهیه می شود. لازانیای ناپولتا هم که طرفداران بسیاری دارد از کوفته قلقلی، سوسیس، پنیر ریکوتا و پارمسان درست می شود و در نپال هنگام کارنوال ها سرو می گردد.

غذای ایتالیایی

راویولی (Ravioli)

خوراکی خوشمزه و متفاوت. راویولی نوعی پاستای بالشتی کوچک است که میان آن را با پنیر، سبزیجات، گوشت یا غذاهای دریایی پر می کنند و سپس بر روی آن سس گوجه فرنگی می ریزند یا به همراه استاک سرو می کنند.

غذای ایتالیایی

پیتزای مارگاریتا (Margherita Pizza)

مارگاریتا برای بسیاری از افراد، حکم پرچم ایتالیا را دارد شاید به همان اندازه قابل احترام و دوستداشتنی! پیتزای مارگاریتا به واقع غذای بسیار محبوب و در عین حال ساده ایست. اما آنچه این پیتزا را خوشمزه می کند ترکیب جادویی گوجه فرنگی، ریحان و پنیر موزرلای تازه است.

غذای ایتالیایی

ریزوتو قارچ (Mushroom Risotto)

یک بشقاب پر از ریزوتو با عطر خوش کره و قارچ می تواند گزینه ای عالی باشد. خوراکی خوشرنگ و سالم. این بشقاب غذا، سرشار از پروتئین و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان است که به کسانی که به سلامتی خود اهمیت می دهند توصیه می شود.

غذای ایتالیایی

آرانچینی (Arancini)

غذایی ترد و دلچسب که همیشه سوپرایزی در درونش دارد. آرانچینی توپ هایی برنجی است که داخلشان از راگو (نوعی سس تهیه شده از گوشت)، گوجه فرنگی و پنیر مورزلا پر می شود و بعد از آغشته شدن به آرد سوخاری در روغن، سرخ می شوند. البته مواد داخلی و شکل آن بسته به نوع منطقه متفاوت است ولی طعم اصلی و ویژه آن را می توان در سیسیلی جستجو کرد.

غذای ایتالیایی

سالتیمبوکا (Saltimbocca)

این خوراک لذیذ و جذاب را هرگز از دست ندهید. سالتیمبوکا از برش های گوشت گوساله، گوسفند و یا مرغ تهیه می شود که بر روی آن یک ورق ژامبون و مقداری سبزی خرد شده می گذارند و سپس رول می کنند. اگر این خوراک به درستی و با مهارت تهیه شود می تواند بسیار هیجان انگیز باشد.

غذای ایتالیایی

اوسوبوکو (Ossobuco alla Milanese)

اوسوبوبو خوراکی دلچسب و خوش طعم است که از ماهیچه گوساله، استاک گوشت و سبزیجات تهیه می شود. در طبخ سنتی این خوراک از گرمولاتا استفاده می شود که شامل رنده پوست لیمو، سیر و جعفری است. در میلان می توانید این غذای بسیار خوشمزه را در کنار ریزوتوی زعفرانی سفارش دهید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

غذای ایتالیایی

فیله ماهی کبابی با سیب زمینی (with sliced potato  Roasted red mullet fillet)

غذایی ساده و روستایی ولی سالم که از فیله ماهی قرمز تهیه می شود و بر روی آن تکه های سیب زمینی پخته شده که بوسیله رازیانه و جعفری معطر شده قرار می گیرد. در انتها روغن زیتون و کیپر نیز اضافه می شود.

غذای ایتالیایی

میگوی فرا دیاولو  (Shrimp Fra Diavolo)

میگویی تند و اسپایسی که به تند پسندها توصیه می شود. میگوی فرا دیاولو متشکل از میگو، روغن زیتون، فلفل قرمز، سیر، پیاز، جعفری و ریحان خرد شده، ارگانو و کنسرو گوجه فرنگی است و می تواند با هر نوع پاستا یا برنجی مخلوط شود و مزه ای خارق العاده خلق نماید که به راحتی از خاطره ها پاک نگردد.

غذای ایتالیایی

تیرامیسو (Tiramisu)

دسری کرمی و خوشمزه که به سرعت در دهان آب می شود و هم دلخواه ایتالیایی هاست و هم مورد پسند گردشگران. تیرامیسو در لغت به معنای «شادم کن» می باشد و این شادی آفرینی را مدیون کافئینی است که در خود دارد. تیرامیسو از بیسکوئیت لیدی فینگر، تخم مرغ، قهوه، شکر و پنیر ماسکارپونه تشکیل شده است.

غذای ایتالیایی

ژلاتو (Gelato)

بدون چشیدن طعم جادویی ژالاتو، سفر به ایتالیا تکمیل نمی شود و اگر طعم اعجاب انگیزش را یک بار امتحان کنید مطمئنا عاشقش خواهید شد! ژلاتو ریشه در تاریخ ایتالیا دارد به طوری که اولین ژلاتوها در دوره رنسانس تهیه شده اند. از عواملی که ژلاتو را از دیگر بستنی ها متمایز می کند، چربی کمتر و طعم دهنده های طبیعی بیشتری است که هنگام تهیه در آن استفاده می شود. بهترین ژلاتوها را در روم، فلورانس و بلونیا جستجو کنید.

غذای ایتالیایی

کاساتا (Cassata)

کاساتا یکی از هیجان انگیزترین دسرهای ایتالیایی است که سیسیلی ها به خاطر ابداع آن به خود می بالند. این دسر خوشمزه از نوعی کیک اسفنجی تهیه شده که در میان لایه های آن از آجیل، میوه های خشک، پنیر ریکوتا و بستنی استفاده می شود و برای تزیین، برش های مرکبات به کار برده می شود.

غذای ایتالیایی

پاناکوتا (Panna Cotta)

وعده غذایی خود را به سبک ایتالیایی ها تمام کنید! پاناکوتا از خامه، ژلاتین و شیر آماده می شود و بسته به انواع آن می توان برای طعم دار کردن از وانیل یا قهوه استفاده کرد. پاناکوتای وانیلی با تمشک می تواند انتخابی مناسب بعد از یک غذای سنگین باشد.

غذای ایتالیایی

منابع:

بهترین تورهای اروپایی

تور مجارستان - اسلواکی - اتریش - چک

تور ایتالیا

تور مجارستان - اسلواکی - لهستان - آلمان - چک - اتریش - اسلوونی

تور برزیل

متن دیدگاه

کاراکتر باقی مانده:

نظرات