غذا در ویتنام

4 ماه پیش 0 دیدگاه

|| 14 غذا و خوراکی محبوب ویتنام

 

اگر علاقه مند به سوپ و نودل هستید مکان مناسبی را برای سفر انتخاب کرده اید.تنوع غذایی در ویتنام از غذاهای سالم دریایی و گیاهی تا غذاهای پرچرب و پرکربوهیدرات خوش آب و رنگ را شامل می شود.

سوپ نودل ویتنامی (Pho)

این سوپ پایه اصلی خیلی از سوپ ها در ویتنام است مواد اصلی آن نودل برنج، سبزیجات معطر ، تکه های گوشت و برش های لیمو است و در همه جای ویتنام چه دکه های کنار خیابان ها چه رستوران های مجلل پیدا می شود.

سوپ نودل ویتنامی

ساندویچ بان می  (Baguettes (Banh Mi

اگر در ویتنام خیلی عجله داشتید و گرسنه بودید از بهترین و در دسترس ترین ساندویچ های خوشمزه ای است که می توانید با آن رفع گرسنگی کنید، ساندویچ ویژه ویتنامی –فرانسوی بان می از یک نان باگت که داخل آن را با گوشت یا مغز،کره ،سبزیجات ،سس سویا و فلفل چیلی پر می کنند تشکیل شده است.

ساندویچ بان می

دستپیچ بهاری گای کوين (Summer Rolls / Fried Spring Rolls (Goi Cuon / Nem Ran

به شما پیشنهاد می کنیم در سفر ویتنام خود امتحان این پیش غذای محبوب و خوشمزه را از دست ندهید برای تهیه دستپیچ بهاری موادی مانند نودل های نازک ، میگو ،ورمیشل ، سبزیجات و ... را داخل ورقه های نازک برنجی می پیچند و روی آن را با بادام زمینی خرد شده تزیین می کنند و با سس چیلی سرو می کنند.

دستپیچ بهاری گای کوين

پن کیک بان سئو(Crepe Wrap (Banh Xeo 

 پن کیک کریسپی بان سيو غذای دیگری است که ریشه فرانسوی دارد خمیری که با آرد برنج ، شیر نارگیل ، زردچوبه درست می شود. درون آن را با نودل ورمیشلی، مرغ، گوشت گوساله، میگو، پیاز ورقه شده، جوانه‌ی گندم و قارچ پر می کنند در نهایت با برگه ی کاهو ،برگه ریحان یا نعناع ورقه های برنج سرو می شود و سس بادام زمینی طعم آن را تکمیل می کند.

پن کیک بان سئو

نودل می قوانگ (Mi Quang (Vietnamese Turmeric Noodles 

نودل زرد رنگ زردچوبه ای می قوانگ در اصل برای شهر دانانگ است اما در همه جای ویتنام می توانید آن را امتحان کنید ، می قوانگ ترکیبی دلچسب از آب گوشت و استخوان طعم‌دار شده با سس ماهی، فلفل سیاه، موسیر، سیر به علاوه‌ی میگو، تخم بلدرچین پخته و گوشت کبابی است که با سبزیجات تازه مانند ریحان، گشنیز، کاهو، بادام زمینی، گل موز ورقه شده و کراکر برنج کنجددار سرو می‌شود.

نودل می قوانگ

گوشت خوک طعم دار شده (Grilled Pork (Thit Nuong 

گوشت خوک طعم دار شده کبابی که در بین مردم ویتنام از محبوبیت خاصی برخوردار است در گوشه و کنار شهرهای ویتنام، در دکه های غذا و رستوران ها یافت می شود و به شکل های مختلف با نودل یا بصورت ساندویج و ...سرو می شود.

گوشت خوک طعم دار شده

بیف (Bò kho)

یکی از غذاهای مورد علاقه ویتنامی ها بوخو می باشد مه در وعده صبحانه یا ناهار سرو می شود.این غذا با گوشت گاو تهیه می شود اما با توفو و یا گوشت خوک هم می توان درست کرد.گوشت با حرارت کم در سس ماهی ، شکر ، آب یا آب نارگیل، هویج، پیاز و جعفری جوشیده می شود. محبوب ترین روش خوردن این غذا ، فرو کردن نان فرانسوی در این غذا و غوطه ور شدن به خورش می باشد.

Bò kho

بون مام (Bún mắm)

 این صبحانه ای است که هر روز در بازارهای محلی سرو می شود .اما مواد تشکیل دهنده آن در همه جا ثابت است که شامل : برنج ورمیشل ، خمیر ماهی، گوشت خوک و ترکیبی از سیزی ها و جوانه می باشد.این غذا از pho هم برای ویتنامی ها محبوب تر است.

Bún mắm

 مرغ کبابی با لیمو (Gà nướng sả)

 این یک غذای ساده اما لذیذ ویتنامی است .مرغ های کبابی با لیمو و سس ماهی پخته می شوند . این غذا معمولا همراه با نودل ور میشل سرو می شود.

 Gà nướng sả

 Cơm tấm

به معنی "برنج شکسته" می باشد.شما می توانید این غذا را حتی در غذاهای خیابانی ویتنام تهیه کنید.این یکی از محبوبترین غذاهای ویتنامی هاست که از برنج، سبزیجات و گوشت های مختلف تهیه می شود که البته گوشت خوک شایع تر است.

 Cơm tấm

سالاد (Gỏi (South) / Nộm (North

این یک سالاد ویتنامی است که البته به شیوه غربی درست می شود .به روشهای مختلفی این سالاد تهیه می شود اما معمولا با کلم رنده شده ،ریشه پاپایا ، گوشت و سبزیجات خرد شده می باشد.بعد کل مواد را با سرکه ، سیر ، نمک و چیلی مخلوط می کنند.

سالاد ویتنامی

سالاد اسفناج (Rau muống xào tỏi)

اگر اسفناج دوست ندارید و یا از سبزیجات تنفر دارید ، با این روش حتما از خوردن این غذا لذت خواهید برد.اگر سبزیجات را در روغن و سیر بپزید حتی کسانیکه که سالاد سفارش نمی دهند ، می توانند از آن لذت ببرند.

سالاد اسفناج

 خوراک حلزون (Ốc)

یکی از غذاهای محبوب ویتنامی ها خوراک حلزون است .به دلیل تنوع حلزون در این خوراک و همچنین خوردن آن با دست مورد توجه ویتنامی ها قرار دارد.

خوراک حلزون

آرد سرخ شده (Bột chiên)

غذای مورد علاقه ویتنامی ها که از مکعب های ترد تهیه شده از آرد برنج سرخ شده با تخم مرغ و پیازچه است .اکثر مردم ویتنام این غذا را در وعده صبحانه میل می کنند. 

آرد سرخ شده

بهترین تورهای اروپایی

تور مجارستان - اسلواکی - اتریش - چک

تور ایتالیا

تور مجارستان - اسلواکی - لهستان - آلمان - چک - اتریش - اسلوونی

تور برزیل

متن دیدگاه

کاراکتر باقی مانده:

نظرات